dimecres, 27 de febrer del 2008

Cartell Març

dimarts, 26 de febrer del 2008

Nota de premsa T.E. Concerts

Arrenca "TE CONCERTS", el primer Circuit de concerts a les Terres de l´Ebre.

El próxim divendres 29 de Febrer arrenca simultaneament a Tortosa i a Amposta, a La Ràpita divendres7 de Març, el primer circuit d´actuacions musicals de les Terres de l´Ebre "TE Concerts", organitzat per les associacions Amte (Amposta), Black Fly (Tortosa) i Tornai (la Ràpita) amb la finalitat d´activar i potenciar les diferents propostes musicals dels artistes i músics de les nostres terres. El Circuit compta amb 48 concerts, 12 grups i 12 sales que oferiran una programació setmanal de 3 concerts durant 4 mesos, compressos entre Febrer i Juny.
A més a mes, Canal TE efectuarà un seguiment de tots els concerts que posteriorment inclourà en la seva programació.
Aquesta iniciativa es pionera gracies a la unió de les tres asociacions que esperen consolidar aquest projecte i conseguir que sigui un referent per a futurs projectes, i deixar les portes ofertes a l´ampliació del circuit, amb altres asociacions, sales i grups.

Agenda de concerts del cicle mes de Març:

Div.29-feb:CLUBZIGRAMA (Amposta) -Marge de Pedra; COOL (Tortosa) -Our Sentence.
Dij 6-març:DELFOS (Amposta) - Joan Ferré & Sarah Waller.
Div 7-març:LIRA DE ROQUETES- Hateful Joker; LA IGUANA (St.Carles)-Fabio Vega i Alain Grunberg.
Dis 8.març: LA ROCA (St.Carles) - Suite Diablo.
Div 14-març: FEELENG (Amposta) -Taus CAFÉ DEL PORT (St.Carles)- Proyecto Klave; LO TROSSET (l'Aldea) - Local d'Fussion.
Div 28-març: CEL (Amposta) -Sick Room; DISTRICTE (St.Carles) -For some reason.

* tots els concerts començaran a partir de les 23'00h.

Per a més informació es pot visitar el Blog del projecte a teconcerts.blogspot.com

Contacte: Amte, Kike Pellicer 637217031 – Black Fly, Robert Roig 600790248 – Tornai, Sergi Roig 619837262.


En nom de Amte, Tornai i Blackfly, gràcies per la vostra atenció.

dilluns, 18 de febrer del 2008

ForSomeReason 22-02 al Cool

Per anar fent boca, i després de quasi un any...

Suite Diablo



Suite Diablo se inicia a mediados de 2005 cuando Sergi reune a Kike y Josep, los amigos con los que en 1992 habían formado su primer grupo musical.
Desde entonces habían estado en diferentes formaciones de diferentes estilos, y estaban llegando a un callejón sin salida. En este encuentro Sergi les explicó una nueva idea para un proyecto y les mostró algunos fragmentos en los que había estado trabajando, así como la forma de abordarlo y los requerimientos necesarios. Josep y Kike en seguida decidieron sumarse al proyecto y empezaron a trabajar y grabar los primeros temas.
El requerimiento más importante era encontrar una voz para Suite Diablo, y además, tenía que ser femenina. Se rozó la desesperación ante la negativa de encontrar a nadie que encajase, pero al final apareció... aunque un año más tarde. Janina consiguió adentrarse en los temas así como en la relación con Sergi, Kike y Josep; La maquinaria empezaba a funcionar.
Las composiciones estaban adquiriendo una personalidad muy definida, ya que se estaba componiendo de forma totalmente diferente de como siempre lo habian hecho. Se trabajaban melodias diferentes para formar una sola al combinar los instrumentos, lo que abrió una puerta gigantesca, y lo que es mejor: Generó una personalidad única.
Pasaron un año entero encerrados en el estudio de Sergi todos los días, por poco tiempo que tuvieran todos pasaban al mediodía antes de ir a trabajar.
Grabar las canciones no fue tan complicado como hacerlas, aunque requería escuchar miles de canciones de diferentes estilos y epocas para encontrar el punto fuerte de sonoridad que Suite Diablo requería.
Llego el día de empezar a mostrar las canciones grabadas, de ver las caras de la gente al oirlas y de saber de una vez por todas si todo ese esfuerzo había valido la pena. Se pincharon las canciones en radios locales, en bares musicales y pubs, y se hizo un concierto presentación en la que se llenó la sala de conciertos, las cartas ya estaban echadas.
La reacción no se hizo esperar, solo se necesitaron las 2 primeras canciones para implicar a la gente y recibir con gran sorpresa la explosión de emociones.
Los propositos actuales de Suite Diablo son llevar al máximo este trabajo hecho, autopromocionarse hasta donde sea posible y entregar de corazón sus canciones en un formato muy directo y vivo, y en breve empezar su segundo trabajo de estudio.

Web
Myspace
Entrades ralacionades en Suite Diablo

divendres, 15 de febrer del 2008

Taus



TAUS, som un grupo de cinc amics de Sant Carles de la Ràpita (Tarragona),que despres de tocar en diferents grups ens em trobat per portar a terme aquest nou projecte, concretament apartir de l’istiu del 2006.
Fem musica Rock i els seus components son: Rafa- Bateria i coros, Rodrigo- Percusio i coros, Manel-Baix i coros i Kike- Guitarra i veu

Myspace
Entrades relacionades en Taus

dijous, 14 de febrer del 2008

Hateful Joker


Hateful Joker és un grup de Hardcore influenciat sobretot pel Metal però també per altres estils musicals com el el Trash i el Punk Rock i inspirats per grups com Comeback Kid, Raised Fist i Unearth. Som un grup jove, ja que els components tenim entre 16 i 18 anys. Tots som de Tortosa. Vam començar a tocar al Febrer del 2006, en aquella època ens feiem dir Joker i érem 4 amics de l’institut que vam decidir quedar per tocar les seves cançons preferides (Granados, Oriol, Guillem, Ponce). Però aquesta formació no va funcionar i en molt poc temps es van substituir el cantant i vam fitxar un baixista (Maradona). Amb aquesta formació vam fer el primer concert, que va ser a l'IES de l'Ebre, el nostre antic institut. Desprès d’aquest concert vam decidir substituir el baixista, i després de moltes proves vam agafar a Willy. Després d’això el grup ha funcionat vent en popa fent diferents concerts i disfrutant molt de la música, evolucionant musicalment i composant temes nous. De moment la nostra fita es aconseguir 6 temes propis i gravar la maqueta, que calculem que serà aquest mateix estiu; de moment ja en tenim 5 d'acabades i una més en procés

Our Sentence



Our Sentence practica una música ràpida i agressiva, amb clares influéncies del punk rock i del hardcore pero cada cap més enfocada cap al metal, amb notables i visibles tocs de death melòdic així com de thrash metal. Algunes de les seves influències són Opeth,In Flames,The Haunted,At the gates...
O.S. és formà a Tortosa l’any 2004 per un grup d’amics amb una passió en comú, tocar música ràpida i accelerada.
Després de debutar en directe el Setembre del 2006 i realitzar alguns concerts la
formació queda composada amb:
Sergi (veu), Benjamín (veu), Paco (guitarra), Sam (guitarra), Isidre (baix), Jordi(bateria)
Actualment Our Sentence aspira grabar la seva primera maqueta i consolidar la seva posta en escena.


dimarts, 12 de febrer del 2008

Proyecto Klave


Web
Entrades relacionades en Pryoecto Klave

Ankes



Som una formació musical fundada l’abril de 2004 que realitzem un tribut al mític grup britànic Iron Maiden, un dels millors sinó el millor grup de heavy metal de la història.
Durant els 3 anys de trajectòria que portem hem actuat en molts diferents clubs locals i en alguns festivals importants a nivell nacional de la zona dels quals destacarem:
  • El 20è aniversari del Xerta-rock (telonejant a grups importants a nivell nacional com ara Saratoga o Benito Kamelas).
  • Hem realitzat actuacions a sales tan prestigioses de Barcelona com la Mephisto, la Salamandra o la sala Seattle de Sabadell, en aquesta ultima va tornar a ser requerida la nostra actuació a finals d’abril de 2006 degut a la gran acceptació per part del fans de la zona.
  • Hem participat també en actes benèfics com el Rock per una bona causa celebrat a Amposta on els beneficis van ser dedicats íntegrament a l’ajuda d’un veí de la localitat amb una estranya malaltia de car tractament, l’encefalitis límbica.
  • Actuació a les festes de St. Carles de la ràpita juntament amb grups consagrats com Barricada i Porretas.
  • Actuació a les festes de Deltebre telonejant a un grup important a nivell nacional com es Medina Azahara, éssent un éxit d’afluència de públic.

Hem aparegut en mitjans de comunicació TV local així com en radios locals (Ràdio Boca Nord i ràdio el Vendrell) o bé d’àmbit català com Rac1.

Hem rebut crítiques musicals molt favorables des de la premsa especialitzada com la Heavy Rock (amb 24 anys d’antiguitat en aquest camp), la revista on-line Rock & Metal i en premsa regional com La veu de l’Ebre.

“ANKES DE MAIDEN, una banda muy joven pero con una total experiencia frente a los fans, que les esperaban en las primeras filas. El nombre del grupo ya lo dice todo, un interesante repertorio de temas de los Iron Maiden, bien interpretados, con mucha clase, impresionantes a la hora de ejecutarlos y de conectar con sus fans, ya se sabe que hacer versiones es muy difícil, pero ellos en todo momento hicieron esos temas muy propios y nos dieron un buen recital. Dentro de lo que fue su repertorio de temas, alguno como “Wratchild”, “The Trooper”, “Wasted years”, “2 minutes to midnight” “Fear of the Dark” y en su parte final “Run to the Hills”.”
HEAVY ROCK nº 269 Gener 2006 Pàg. 8 20è Xerta-Rock 2005

“Ankes de Maiden comenzaron su show de homenaje a la Doncella de Hierro con un imponente “Be Quick or be Dead”. Este grupo llama muchísimo la atención ya que su cantante, Jose, es la viva voz de Bruce Dickinson y son 5 grandes músicos en el escenario. Siguen con el siempre aclamado “The Trooper”, “The Evil that man do”, “2 minutes to Midnight”, “Wasted Years” y el mítico “The Number of the Beast”. Después de este terremoto estos chicos demuestran su calidad como músicos con una instrumental “Transylvania” que nos dejó a más de uno con la boca abierta, para encadenar a golpe de campana con un perfecto “Hallowed be thy name”. Con el público totalmente entregado empezamos a corear “Fear of the Dark” para llegar a un brutal fin de fiesta con “Run to the Hills”. Es difícil si no eres de la zona de Cataluña o norte de Valencia poder disfrutar con esta banda, pero si tenéis la oportunidad no os lo perdáis, realmente merecen la pena. Además estos chicos ya han tocado con grupos de la talla de Saratoga en el pasado 2005, y les espera en Agosto otro gran show teloneando a Medina Azahara. ¡¡ Suerte Ankes!!” Magazine on-line Rock & Metal (www.rocknmetal.com) Ràpita Rock 2006

Web

Myspace
Entrades relacionades en Ankes

Albert i la banda dels 13


El grup Albert i la Banda dels 13, formació musical formada per músics de les Terres de l’Ebre, presenta al llarg d’aquest any un espectacle anomenat “Reincidents casuals” amb el qual pretenen fer una proposta basada en la música i una posada en escena que contínuament sorprèn a l’espectador que acudeix a un dels seus concerts. Aquest show en tota regla és una invitació a gaudir de la música i lletres que el rapitenc Albert Reverter ha anat escrivint al llarg dels anys i on hi ha cabuda per a tot tipus d’estils i temàtiques, presentant en conjunt una proposta molt personal i alhora propera al públic que ha gaudit dels seus concerts i fonamentada en l’enorme qualitat d’aquesta Banda dels 13 formada per Kike Pellicer (Baix), Moisés Cugat (guitarra), Raül Barberà (guitarra), Miguel Àngel Zaragozá (Teclats), David Maymó (Bateria), Cristian Serret (Saxo), Jordi Martí (Trompeta), Agustí Roé (Saxo) i Ricky Percuta (Percussió).

En l’espectacle “Reincidents casuals” hi ha espai per a la participació del públic, per a les situacions més inesperades, per a l’humor, un humor com a ells els agrada definir molt ebrenc, i també per a la reflexió i l’emoció. Tot això en un concert de poc més d’hora i mitja que passa volant per la seva qualitat, originalitat i per la sensació que tothom té de veure el bé que s’ho passen tota aquesta Banda dels 13 al damunt de l’escenari. Cançons que arriben de manera natural i posada en escena original i sorprenent: Pura màgia que ningú hauria de perdre’s.

Blog
Myspace
Entrades relacionades amb Albert i la banda dels 13

For Some Reason


For Some Reason és un grup en membres de Tortosa i Roquetes, que sempre s'ha caracteritzat pel seu directe: potent i dinàmic. Aquesta filosofia és la que sempre ha guiat els passos del grup.
VA néixer a l’estiu de 1998 amb més il·lusió que mitjans. Els primers integrants són Marcel i Robert, veu i baix respectivament. Poc després se’ls hi afegiria Agustí a la guitarra i Albert a la bateria. Les primeres influències d'aquell temps eren grups com XMilk, Battery, Refraining... grups Hardcore Old SChool, directe i ràpid. El primer concert va ser al Març de 1999, i a poc a poc l’experiéncia en directe fa crèixer poc a poc el grup
L’Any 2000, Isidre entra a formar part de FSR a la guitarra, i se li dona el primer gir important a l’estil, influenciats per grups més metalitzats, com Raised Fist, Indecision, Strife, Snapcase. Dos anys després abandona la formació després d'un període d'un any d'inactivitat com a grup. A finals de l’estiu del 2002 amb la incorporació de Sambo a la guitarra, s’estableix la formació actual. Aquell mateix any, es decideix fer un punt i a part i començar de zero.
A principis del 2005 decideixen gravar la seva primera maqueta "Last Tears" que veuria la llum de mà del segell nacional Fragment Records, al setembre del mateix any. En l’actualitat hi ha 1000 copies en circulació, i ha obert moltes portes al grup, fins poder, l’abril del 2006, fer una gira europea, o compartir cartell amb grups internacionals com Age of Ruin, Most Precious Blood, FTX...
Després d'any i mig ple de concerts tant per Catalunya com per l'estat Espanyol, es decideix fer una pausa per compondre el que serà la seva nova maqueta, "Die Dreaming", que serà presentat a partir del març d´aquest any. Actualment hi ha confirmades una gira de quatre dies que portarà al grup per Portugal i una altra de dues setmanes per Mèxic.

Contacte: forsomereason@gmail.com

Myspace
Entrades relacionades amb For Some Reason

Sick Room


SICKROOM neix a finals del 2004, quan Alex, Rigo i Forés s’ajuntaven de tant en tant per tocar versions de grups com Metallica, Ozzy Osbourne, Iron Maiden, etc. Posteriorment, Castelló, amic de la infancia d’Alex s’incorpora a la formació, juntament amb Vila, amic de Castelló i company de classe d’Alex. Un cop completat el grup, comencen a ampliar el seu repertori amb versions d’estil punk, hardcore i metall i a realizar els seus primers concerts per les Terres de l’Ebre. Poc a poc el grup va evolucionant i decantant-se cap a un estil molt més dur i contundent amb influències de grups de metall com Unearth, All that Remains, Black Dahlia Murder, Machine Head, Trivium, Arch Enemy, etc. Actualment, el grup es troba en plena creació del que serà la seva primera maqueta, que constarà de sis cançons i que es començarà a enregistrar a principis de març a Barcelona.

Myspace
Entrades relacionades amb Sick Room