dimarts, 12 de febrer del 2008

For Some Reason


For Some Reason és un grup en membres de Tortosa i Roquetes, que sempre s'ha caracteritzat pel seu directe: potent i dinàmic. Aquesta filosofia és la que sempre ha guiat els passos del grup.
VA néixer a l’estiu de 1998 amb més il·lusió que mitjans. Els primers integrants són Marcel i Robert, veu i baix respectivament. Poc després se’ls hi afegiria Agustí a la guitarra i Albert a la bateria. Les primeres influències d'aquell temps eren grups com XMilk, Battery, Refraining... grups Hardcore Old SChool, directe i ràpid. El primer concert va ser al Març de 1999, i a poc a poc l’experiéncia en directe fa crèixer poc a poc el grup
L’Any 2000, Isidre entra a formar part de FSR a la guitarra, i se li dona el primer gir important a l’estil, influenciats per grups més metalitzats, com Raised Fist, Indecision, Strife, Snapcase. Dos anys després abandona la formació després d'un període d'un any d'inactivitat com a grup. A finals de l’estiu del 2002 amb la incorporació de Sambo a la guitarra, s’estableix la formació actual. Aquell mateix any, es decideix fer un punt i a part i començar de zero.
A principis del 2005 decideixen gravar la seva primera maqueta "Last Tears" que veuria la llum de mà del segell nacional Fragment Records, al setembre del mateix any. En l’actualitat hi ha 1000 copies en circulació, i ha obert moltes portes al grup, fins poder, l’abril del 2006, fer una gira europea, o compartir cartell amb grups internacionals com Age of Ruin, Most Precious Blood, FTX...
Després d'any i mig ple de concerts tant per Catalunya com per l'estat Espanyol, es decideix fer una pausa per compondre el que serà la seva nova maqueta, "Die Dreaming", que serà presentat a partir del març d´aquest any. Actualment hi ha confirmades una gira de quatre dies que portarà al grup per Portugal i una altra de dues setmanes per Mèxic.

Contacte: forsomereason@gmail.com

Myspace
Entrades relacionades amb For Some Reason